Zajedno za Srbiju: Nismo više članica Saveza za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2020, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno za Srbiju: Nismo više članica Saveza za Srbiju

Stranka Zajedno za Srbiju saopštila je danas da prestaje da bude članica Saveza za Srbiju, pošto je odlučila da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu.

"Drugi članovi Saveza za Srbiju nisu podržali ovakvu odluku ZZS-a, tako da nije moguće nastaviti zajedničko delovanje i stranka prestaje da bude članica Saveza", navedeno je u saopštenju.

ZZS ističe da na ovaj način želi da ukloni bilo kakvu teškoću strankama i pokretima sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije postigla saglasnost.

U saopštenju se dodaje da je ZZS odlučila i da ne učestvuje na predstojećim parlamentarnim, pokrajinskim i drugim lokalnim izborima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zajedno za Srbiju: Nismo više članica Saveza za Srbiju

Izvor: B92, 24.Feb.2020

Beograd -- Stranka Zajedno za Srbiju saopštila je da prestaje da bude članica Saveza za Srbiju, pošto je odlučila da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu..."Drugi članovi Saveza za Srbiju nisu podržali ovakvu odluku ZZS-a, tako da nije moguće nastaviti zajedničko delovanje i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.