Zajednička sednica republičke i pokrajinske vlade sutra u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednička sednica republičke i pokrajinske vlade sutra u Novom Sadu

Zajednička sednica Vlade Republike Srbije i Pokrajinske Vlade biće održana sutra u zgradi Pokrajinske Vlade u Novom Sadu.

Po završetku sednice, planirano je potpisivanje sporazuma između dve vlade, nakon čega će premijerka Ane Brnabić i premijer Igor Mirović dati izjave za medije.

Pre održavanja sednice , Brnabićeva, Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovaće obeležavanju 80 godina rada Instituta za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad u Srpskom narodnom pozorištu.

Posle toga, Brnabić će obići radove na izgradnji Naučno-tehnološkog parka, Studenskog kulturnog centra i na izgradnji nove zgrade Instituta Biosens.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za nove projekte u Vojvodini 1,2 milijarde dinara, dogodine kreće gradnja Fruškogorskog koridora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2018, 03:03

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je dobro što je održana zajednička sednica sa Vladom AP Vojvodine, u trenutku kada se priprema budžet za 2019. godinu i kako bi se odredili prioriteti za narednu godinu...U poslednje dve godine u obnovu javnih objekata u Vojvodini uloženo je 1,8...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.