Izvor: TV Avala, 09.Mar.2010, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahtev za izručenje Ejupa Ganića Srbiji biće upućen do kraja nedelje, najavila ministarka pravde Snežana Malović.

Ministarka pravde Srbije Snežana Malović izjavila je danas da će srpske vlasti do kraja nedelje uputiti zahtev Velikoj Britaniji za izručenje člana ratnog Predsedništva Bosne i Hercegovine Ejupa Ganića, koji je u pritvoru u Londonu.

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dokumentacija na 500 strana

Izvor: Danas, 09.Mar.2010

Ministarstvo pravde će do kraja nedelje Velikoj Britaniji uputiti zahtev za ekstradiciju Ejupa Ganića, ratnog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine, koji se nalazi u pritvoru u Londonu - rekla je juče novinarima u parlamentu Srbije Snežana Malović, ministarka pravde Srbije.

Nastavak na Danas...

Homen: Srbija uputila zahtev za izručenje Ganića

Izvor: EMportal, 10.Mar.2010, 15:24

Srbija je danas Velikoj Britaniji uputila zahtev za izručenje Ejupa Ganića, rekao je za Emg.rs državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen.

Nastavak na EMportal...

Srbija ima čvrste dokaze protiv Ganića

Izvor: Politika, 10.Mar.2010

BEOGRAD – Srbija raspolaže čvrstim dokazima o učešću ratnog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Ejupa Ganića u napadu na kolonu JNA u Sarajevu 1992. godine, izjavio je danas državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen Tanjugu...„Ministarstvo pravde je danas Velikoj Britaniji...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.