Izvor: Danas, 22.Feb.2024, 17:54

Zaboravljene izmene Krivičnog zakonika ili čekanje nove tragedije: Koje bi probleme donelo spuštanje granice krivične odgovornosti za maloletnike?

Iako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon masovnih ubistava u maju prošle godine u osnovnoj školi Ribnikar i u Duboni predložio spuštanje granice krivične odgovornosti maloletnika sa 14 na 12 godina, taj predlog do danas nije stigao u parlament na odlučivanje.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ne 63, već 272 pištolja nestala iz policijske stanice u Nišu: osumnjičeni policajac u bekstvu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Feb.2024, 16:56

Policajac iz Niša nalazi se u bekstvu, nakon što je osumnjičen da je iz policijske stanice Pantelej u kojoj je do tada radio otuđio 272 pištolja koja su građani, naredbom MUP-a, predali u maju prošle godine nakon ubistava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i Mladenovcu. Južne vesti...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.