Vulin hrvatskom ministru: Od ustaštva se nećeš izlečiti

Izvor: Vostok.rs, 02.Apr.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin hrvatskom ministru: Od ustaštva se nećeš izlečiti

02.04.2015. -

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin poručio je danas hrvatskom ministru branitelja Predragu Matiću da se „od ustaštva neće izlečiti nikada“.

„Ja sam poželeo napredak i uspeh Hrvatskoj, a meni ministar branitelja, Predrag Matić, lečenje“, naveo je Vulin u pisanoj izjavi.

„Možda za mene ima leka, ali se ministar branitelja Matić od ustaštva neće izlečiti nikada“, odgovorio je Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Vulin.

Hrvatski ministar branitelja Predrag Matić osvrnuo se danas na izjavu Vulina o hrvatskom premijeru, poručivši mu: „Idi, bre, pa se leči“, a istu poruku uputio je i lideru radikala Vojislavu Šešelju, koji je danas ispred Palate pravde zapalio hrvatsku zastavu.

„Za Vulina bi mogla da bude ista poruka kao i za (Vojislava) Šešelja: 'Idi, bre, pa se leči'“, rekao je hrvatski ministar u kratkoj izjavi novinarima u Zagrebu.

Matić je time reagovao na izjavu Aleksandra Vulina koji je danas kritkovao premijera Hrvatske Zorana Milanovića zbog izjave da odluka o povratku lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u haški pritvor neće destabilizovati region, a da ni na koji način ne bi smela da destabilizuje Srbiju.

„Hrvatsku sigurno neće destabilizovati – ako je Hrvatska uopšte deo regije – a Srbija će sada pokazati je li prava demokratija ili zaista zavisi od takvih hirova. To nikako ne bi smelo da destabilizuje Srbiju ni na koji način i zato je izjava da je to udar na premijera Srbije meni neshvatljiva“, rekao je Milanović u utorak novinarima u Zagrebu.

sputnik

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.