Vujović: Odbijam ovo šikaniranje!

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujović: Odbijam ovo šikaniranje!

Zašto opstruirate ovaj sastanak? Neću ovo da trpim i dozvolim da me šikanirate, ovo nije mesto za replike! - poručio je u petak ministar finansija Dušan Vujović ZAŠTO opstruirate ovaj sastanak? Neću ovo da trpim i dozvolim da me šikanirate, ovo nije mesto za replike! - poručio je u petak ministar finansija Dušan Vujović, koji je nakratko napustio zajedničku sednicu skupštinskih odbra za finansije i za evropske integracije, a nakon oštre polemike sa Sašom Radulovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << liderom Dosta je bilo. Na sastanku u Skupštini Srbije ministar Vujović je predstavio Program ekonomskih reformi 2018-2020, a posle tog izlaganja Radulović je izašao za govornicu i kritikovao prezentaciju, nazivajući je "praznom i neozbiljnom". On je pozvao ministra da sedne u skupštinsku klupu, a ne da sedi na mestu predsedavajućeg odbora, što je Vujović i učinio. Pročitajte još - Ostaje blokada zapošljavanja Revoltiran ovakvim odnosom, šef resora finansija izašao je iz sale na desetak minuta, a po povratku je rekao: - Šokiran sam da vi mene terate sa ovog mesta, nemojte da me vređate, ne raspravljamo mi o zakonu, ovo je konsultativni sastanak. Radulović zloupotrebljava sednicu odbora za političku kampanju i izgovara pamflet koji je naučio napamet, a koji nema veze sa životom. Primetio je i da je apsurdno što lider DJB tvrdi da Srbija ima najniži privredni rast u regionu i ocenio da ameterskim analizama obmanjuje javnost. Radulović je ponovio da prilikom predstavljanja programa nije čuo ništa o strukturnim reformama, već priču "kako je ministar putovao kroz Mađarsku i video u kakvom su stanju toaleti i shvatio kako je to velika razvojna šansa za nas", navodeći da se ministar uvredljivo izjašnjavao o njemu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Predstavljen Program ekonomskih reformi Srbije

Izvor: VOA, 16.Dec.2017, 01:04

Na današnjoj zajedničkoj sednici dva skupštinska odbora - za evropske integracije i finansije, ministar finansija Dušan Vujović predstavio je Program ekonomskih reformi od 2018. do 2020. godine, ali je ova sednica ipak ostala u senci rasprave između ministra Vujovića i šefa Poslaničke grupe...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.