Vujović zbog oštre polemika nakratko napustio sednicu skupštinskog odbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2017, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujović zbog oštre polemika nakratko napustio sednicu skupštinskog odbora

Ministar finansija Srbije Dušan Vujović i lider "Dosta je bilo" Saša Radulović danas su oštro polemisali na zajedničkoj sednici dva skupštinska odbora zbog čega je ministar nakratko napustio sednicu.

Pošto je Vujović predstavio program ekonomskih reformi Srbije od 2018-2020. godine, Radulović je rekao da je prezentacija nepotpuna i zamerio što članovi Odbora za finansije i Odbora za evropske integracije nisu dobili tu prezentaciju pre početka sednice.

Istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da iz prezentacije nije ništa moglo da se sazna o strukturnim reformama i kritikovao državni budžet za narednu godinu, ponavljajući da su uštede postignute "zavlačenjem ruke u džepove građana".

Vujoviću je kazao da ne treba da sedi s predsedavajućim odobora, već u klupi i da govori za govornicom, što je Vujović i učinio, a potom tokom daljeg izlaganja Radulovića rekao da "neće da trpi šikniranje".

"Zašto opstruišete sastanak, neću da dozvolim da me šikanirate, ovo nije mesto za replike", rekao je Vujović i napustio sednicu na desetak minuta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Burno na odboru, Vujović izašao jer ga Radulović "šikanira"

Izvor: N1 televizija, 15.Dec.2017

Ministar finansija Dušan Vujović i lider "Dosta je bilo" Saša Radulović oštro su polemisali na zajedničkoj sednici dva skupštinska odbora zbog čega je ministar nakratko napustio sednicu...Pošto je Vujović predstavio program ekonomskih reformi Srbije od 2018-2020. godine, Radulović je rekao...

Nastavak na N1 televizija...

OKRŠAJ U SKUPŠTINI Radulović: Imate slabe živce; Vujović: Neću da trpim ovo šikaniranje

Izvor: Blic, 15.Dec.2017

Ministar finansija Dušan Vujović i lider Dosta je bilo Saša Radulović su se danas oštro raspravljali u Skupštini Srbje, zbog čega je ministar na kratko napustio zajedničku sednicu dbora za finansije i za evropske integracije, uz poruku da neće da trpi "šikaniranje"...Nakon što je ministar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.