Vučićevo pitanje za ambasadora VB: Na čijim izborima je pobedio Kurti i čija je zastava? FOTO

Izvor: B92, 16.Okt.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićevo pitanje za ambasadora VB: Na čijim izborima je pobedio Kurti i čija je zastava? FOTO

Beograd -- Predsednik Srbije putem naloga na Tviteru uputio pitanje ambasadoru Velike Britanije u Prištini koji se slikao s liderom Samoopredeljenja pored albanske zastave

"Pitanje za ambasadora VB u Prištini: Na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom ste se, Vaša Ekselencijo, ponosno slikali s Kurtijem? Pitaću Vas ovo sve dok ne dobijem odgovor", napisao je Aleksandar Vučić.

Na slici koju je postavio su lider >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Samoopredeljenja Aljbin Kurti, čija partija je odnela većinu na nedavno održanim vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu, i britanski ambasador, a između njih je albanska zastava.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ AMBASADORU VELIKE BRITANIJE NA KIM: Na čijim izborima je pobedio Kurti i čija je zastava pred kojom ste se slikali

Izvor: RTV Pink, 16.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavio je pitanje ambasadoru Velike Britanije u Prištini na čijim izborima su pobedili Aljbin Kurti i njegova stranka.

Nastavak na RTV Pink...

Britanski ambasador se slikao sa Kurijem ISPRED ALBANSKE ZASTAVE, Vučić reagovao: Koje države je zastava pred kojom ste se, Vaša Ekselencijo, ponosno slikali?

Izvor: Blic, 16.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je danas na Tviteru ambasadora Velike Britanije u Prištini Nikolasa Ebota ispod čije zastave sedi na sastanku sa Aljbinom Kurtijem.

Nastavak na Blic...

Vučić prozvao britanskog ambasadora zbog fotografije sa Kurtijem

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2019

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić postavio je danas pitanje ambasadoru Velike Britanije u Prištini Nikolasu Abotu koga je pitao na čijim su izborima pobijedili Aljbin Kurti i njegov pokret Samoopredjeljenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.