Vučić u ponedeljak otkriva ko sprema udar na Vladu!

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u ponedeljak otkriva ko sprema udar na Vladu!

PREMIJER Aleksandar Vučić obelodaniće u ponedeljak koji tajkuni i strane ambasade rade protiv interesa Srbije - saznaju "Novosti". Prema našim informacijama, predsednik vlade svestan je da postoji sprega raznih centara moći koja intenzivno i sve predanije rade na rušenju vlasti. Takođe, očekuje se da Vučić, u obraćanju naciji, prvi put otvoreno prizna da među protivnicima njegovog političkog i ekonomskog koncepta reformi ima i ljudi iz vlasti, pa čak i iz njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << SNS. Ovaj premijerov nastup mogao bi da bude i uvod u novu političku stranicu u zemlji i da predstavlja uvertiru za naredne poteze koji će žestoko da se osete u državnom vrhu ali i na međupartijskoj pozornici. Konkretno, nije isključeno da, na osnovu saznanja koja će Vučić da iznese, dođe i do krupnih kadrovskih promena u vrhu SNS, ali i u samoj Vladi. Odnosno, da medijsko-aferaški rat koji je kulminirao u proteklih nedelju dana, bude i okidač za vanredne parlamentarne izbore ili, što je manje verovatno, za novu veliku rekonstrukciju kabineta u Nemanjinoj 11. Sam redosled političkih koraka trebalo bi definitivno da bude poznat i obznanjen na vanrednom zasedanju skupštine SNS, koju će premijer najverovatnije da zakaže za drugu polovinu januara. Prema našim informacijama, premijer i njegovi najbliži saradnici očekuju da neformalna "koalicija" tajkuna, političara i predstavnika nekih medija, uz "zaleđinu" pojedinih stranih ambasada, pokuša da izazivanjem afera i uličnih akcija, destabilizuje zemlju i uzdrma vlast.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vulin: Vučić zna šta su prioriteti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2015

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin danas je u Kraljevu, komentarišući medijske navode da će premijer Aleksandar Vučić u ponedeljak otkriti koji tajkuni i strane ambasade rade protiv interesa Srbije i Vlade, kazao da "predsednik Vlade uvek zna šta su prioriteti"."Predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.