Vulin: Vučić zna šta su prioriteti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Vučić zna šta su prioriteti

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin danas je u Kraljevu, komentarišući medijske navode da će premijer Aleksandar Vučić u ponedeljak otkriti koji tajkuni i strane ambasade rade protiv interesa Srbije i Vlade, kazao da "predsednik Vlade uvek zna šta su prioriteti"."Predsednik Vlade zna šta su prioriteti. Bez obzira koliko to njega pogadjalo kao ljudsko biće, ometalo njegov rad, nije stavio to na prvo mesto i u ovom trenutku nije bilo važnijeg i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prečeg od puta u Kinu", rekao je Vulin novinarima.

On je dodao da je Srbija, bez obzira na to što po broju stanovnika ne bi mogla da se kvalifikuje ni kao jedan kineski grad srednje veličine, tokom posete Aleksandra Vučića Kini imala status velesile.

"Srbija je dobila status kao da je najvažnija država u jugoistočnoj Evropi i nadam se da će premijer Aleksandar Vučić govoriti o uspesima postignutim u Kini, ali i o onima kojima se tim uspesima baš ne raduju", rekao je Vulin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Broj migranata smanjen

Izvor: Studio B, 26.Nov.2015

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas da je broj migranata koji iz Makedonije dolazi u Srbiju značajno smanjen, ali da se naša zemlja i dalje ponaša organizovano i humano..."Broj migranata je veoma opao. Juče ih je bilo nekoliko stotina, danas...

Nastavak na Studio B...

Vulin: Nije bilo ničeg važnijeg nego da Vučić ode u Kinu

Izvor: Blic, 26.Nov.2015

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je večeras da premijer Aleksandar Vučić zna šta su prioriteti Srbije i da u ovom trenutku nije bilo ničeg važnijeg i prečeg nego da se bude u Kini, sa kineskim premijerom i predsednikom...- Predsednik Vlade...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.