Vučić u Minhenu sa  zvaničnicima i privrednicima

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Minhenu sa zvaničnicima i privrednicima

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić počeo je danas radnu posetu Minhenu razgovorom sa predstavnicima bavarskih preduzeća na Biznis forumu. On će se danas sastati i s premijerom nemačke savezne pokrajine Bavarske Horstom Zehoferom i ministarkom za Evropu i regionalne odnose Beatom Merk.

 Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, tokom radne posete predviđeni su i susreti Vučića sa predstavnicima privrede i bavarskih preduzeća - PKS i IHK Bavarske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u okviru Biznis foruma koji u Minhenu organizuju privredne komore Republike Srbije i Savezne Republike Nemačke.

Minhen, jednodnevna poseta #bussinesforum #Munich #Germany #Serbia

A photo posted by SerbianPM (@serbianpm) on Jul 26, 2015 at 11:15pm PDT

 Premijer Vučić učestvuje na Biznis forumu u Minhenu gde razgovara sa predstavnicima gotovo 30 bavarskih preduzeća, a u Privrednoj komori Srbije očekuju vrlo konkretne najave ulaganja u našu zemlju.

Sastanak organizuje Privredna komora Srbije, uz podršku Privredne komore Minhena, a u razgovorima će, izmedju ostalih, učestvovati predstavnici automobilske, metalske i elektroindustrije.

Са баварским привредницима о новим немачким инвестицијама у #Srbija. Бизнис форум #Minhen #Nemacka pic.twitter.com/FAgVP1DhSO

Kako je saopštila Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije, tokom radne posete predvidjeni su i susreti Vučića sa predstavnicima privrede i bavarskih preduzeća - PKS i IHK Bavarske (IHK für Münćen und Oberbayern) u okviru Biznis foruma u Minhenu.

Predsednik PKS Marko Čadež očekuje da će ova poseta doneti vrlo konkretne najave ulaganja u proširenje postojećih i nove kapacitete, što će omogućiti otvaranje novih radnih mesta za gradjane Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.