Vučić stigao u Minhen, previđeni sastanci sa zvaničnicima i privrednicima

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić stigao u Minhen, previđeni sastanci sa zvaničnicima i privrednicima

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u radnoj poseti Minhenu gde će se sastati sa premijerom nemačke savezne pokrajine Bavarske Horstom Zehoferom i ministarkom za Evropu i regionalne odnose Beatom Merk.

Minhen, jednodnevna poseta #bussinesforum #Munich #Germany #Serbia

A photo posted by SerbianPM (@serbianpm) on Jul 26, 2015 at 11:15pm PDT

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, tokom radne posete predviđeni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i susreti Vučića sa predstavnicima privrede i bavarskih preduzeća - PKS i IHK Bavarske u okviru Biznis foruma koji u Minhenu organizuju privredne komore Republike Srbije i Savezne Republike Nemačke.

Srpski premijer je danas otvorio Instagram nalog, gde je prva podeljena slika upravo iz Minhen.

Kako je saopšeno iz Vučićevog kabineta, nalog je otvoren kako bi premijer mogao da komunicira i sa mlađom populacijom korisnika društvenih mreža.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.