Vučić sa Bajdenom: SAD podržavaju evropski put Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Bajdenom: SAD podržavaju evropski put Srbije

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras sa potpredsednikom Sjedinjenih Američkih Država Džozefom Bajdenom, saopštila je Vlada Srbije.

Navodi se da su Vučić i Bajden postigli saglasnost o značajnom unapređenju bilateralnih odnosa, a potpredsednik SAD je ponovio da Amerika daje punu podršku evropskom putu Srbije.

Ovo je drugi razgovor dvojice zvaničnika u poslednjih nedelju dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić i Bajden ponovo "ćaskali": O čemu? Ne zna se

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras sa potpredsednikom Sjedinjenih Američkih Država Džozefom Bajdenom o odnosima dve države, saopšteno je iz Vlade Srbije. ..Samo oni znaju o čemu su pričali: Vučić i Bajden.. .."Dvojica sagovornika postigla su saglasnost o značajnom unapređenju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.