Vučić opet razgovarao sa Bajdenom

Izvor: B92, 15.Okt.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić opet razgovarao sa Bajdenom

Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je večeras sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom koji je ponovio da SAD daju punu podršku evropskom putu Srbije.

Dvojica sagovornika postigla su saglasnost o značajnom unapređenju bilateralnih odnosa, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Ovo je drugi razgovor dvojice zvaničnika u poslednjih nedelju dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD PODRŽAVAJU EVROPSKI PUT SRBIJE: Aleksandar Vučić razgovarao sa Džozefom Bajdenom!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2014

Potpredsednik SAD Bajden ponovio je da Amerika pruža punu podršku evropskom putu Srbije..Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa potpredsednikom Sjedinjenih Američkih Država Džozefom Bajdenom...Dvojica sagovornika postigla su saglasnost o značajnom unapređenju bilateralnih...

Nastavak na Kurir...

Vučić razgovarao sa Bajdenom

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras sa potpredsednikom Sjedinjenih Američkih Država Džozefom Bajdenom koji je ponovio da SAD daju punu podršku evropskom putu Srbije...Dvojica sagovornika postigla su saglasnost o značajnom unapređenju bilateralnih odnosa, saopštila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.