Vučić reagovao na napade: Danilo je kriv samo zato što je moj sin, pobediću sve njihove laži

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020, 23:13

Vučić reagovao na napade: "Danilo je kriv samo zato što je moj sin, pobediću sve njihove laži"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je na društvenoj mreži Instagram post koja se odnosi na njegovog sina Danila Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je na društvenoj mreži Instagram posvetu koja se odnosila na njegovog sina Danila, kao i na napade koji pojedini mediji sprovode nad njim. - Moj sin Danilo je pošten i pristojan mladić. Kriv je samo zato što je moj sin. Do njih, neodgovornih i nepristojnih, nikada niko nije deci političara crtao metu na čelu. Napadajući mi dete, doveli su me u ugao iz kojeg više nemam gde. Boriću se svom snagom i pobediću sve njihove laži. Obećavam im to! - stoji u objavi predsednika Vučića.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić o slučaju fotografija: Moj Danilo je pošten i pristojan mladić

Izvor: Luftika.rs, 12.Jun.2020, 07:39

Aleksandar Vučić oglasio se nakon što je juče objavljena vest da je novinarki KRIKA oduzet telefon zbog fotografije njegovog sina Danila Vučića koji je snimljen u društvu Aleksandra Vidojevića, poznatog kao Aca Rošavi, huligana koji je označen kao pripadnik kavačkog klana.. Vučić se obratio...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.