Vučić poziva građane Medveđe da izađu na izbore

Izvor: Studio B, 13.Sep.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić poziva građane Medveđe da izađu na izbore

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poziva telefonom Srbe u Medveđi da izađu na izbore kako albanske, separatističke partije ne bi imale većinu u toj srpskoj opštini, objavio je "Blic".

 Premijer ne govori ljudima za koga da glasaju, već samo da izađu i pokažu da su protiv separatističkih partija i protiv formiranja Zajednice albanskih opština, navodi "Blic" pozivajući se na neimenovane izvore.

 Takođe, navodi i da Albanci sa Kosova i Metohije masovno autobusima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dolaze u Medveđu da bi glasali.

 "Oni to mogu učiniti samo ukoliko ispunjavaju zakonske uslove. Međutim, kako saznajemo, veliki broj Albanaca se iselio iz ovih krajeva i otišao da živi na Kosovo, ali su fiktivno prijavljeni na teritoriji Medveđe", navodi "Blic".

Iznosi se i podatak da je do 11.00 časova na izbore izašlo 1439 birača što je 14,12 odsto i dodaje da se očekuje izlaznost oko 60 odsto građana, iako značajan broj onih koji imaju prebivalište i koji su tu prijavljeni, uopšte ne živi u Medveđi.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vučić poziva građane Medveđe da izađu na izbore

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Sep.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poziva telefonom Srbe u Medveđi da izađu na izbore kako albanske, separatističke partije ne bi imale većinu u toj srpskoj opštini, objavio je "Blic"...Premijer ne govori ljudima za koga da glasaju, već samo da izađu i pokažu da su protiv separatističkih partija...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.