Izvor: Blic, 15.Okt.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić počeo razgovore sa Nišlijama

Premijer Aleksandar Vučić počeo je večeras oko 17:45 sati u Domu vojske u Nišu susrete sa građanima koji su se prijavili za razgovor sa njim.

Za razgovor se prijavilo više od 1.200 građana Niša i okoline, a Vučić će se sresti sa više od 20 njih i to uglavnom sa onima koji imaju najteže probleme.

Reč je o ljudima koji se suočavaju sa velikim socijalnim i zdravstvenim problemima, kao i građanima koji imaju teško obolelu decu.

Premijer je ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao da će se potruditi da razgovara sa što više građana i da je imao želju da se sretne sa svima, ali da to neće biti moguće jer bi mu za to bilo potrebno 240 sati.

Vučić je naglasio i da nije birao one sa kojima će se videti.

Većina osoba sa kojima će se premijer sastati je iz Niša, dve su iz Aleksinca, jedna iz Žitkovca i jedna iz Prokuplja.

Pročitajte još:

Teme o kojima će razgovarati su različite od neophodnih zdravstvenih terapija do razdvajanje strujomera, problema kanalizacije, razvoja peduzetništva i krađe.

Među onima koje će premijer da primi je i strelac Lidija Mihajlović, učesnica olimpijskih igara u Barseloni koja želi da razgovara o razvoju streljačkog sporta u Nišu.

Sa premijerom će razgovarati i Marina Adamović koja već duže vreme u centru Niša sakuplja dobrotvorne priloge za osobe kojima je pomoć neophodna.

Plan je da poslednja delegacija uđe kod premijera u 19.10 časova.

Osim premijera sa građanima će razgovarati i direktori javnih ustanova i institucija u tom gradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić razgovara sa Nišlijama, red ispred Doma vojske

Izvor: B92, 15.Okt.2016

Niš -- Premijer Aleksandar Vučić počeo je oko 17:45 sati u Domu vojske u Nišu susrete sa građanima koji su se prijavili za razgovor sa njim...Za razgovor se prijavilo više od 1.200 građana Niša i okoline, a Vučić će se sresti sa više od 20 njih i to uglavnom sa onima koji imaju najteže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.