Vučić objavio video: Sačuvaćemo zemlju i narod i guraćemo napred VIDEO

Izvor: B92, 29.Jan.2023, 10:50

Vučić objavio video: "Sačuvaćemo zemlju i narod i guraćemo napred" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu kako mu je izgledala protekla radna nedelja.

"Potreban nam je mir, normalan život za sve građane, dalji rast i razvoj zemlje i bolja budućnost za našu decu. Plan je da suočeni sa izazovima radimo još više, da pokušamo da budemo najbolji, pokažemo da Srbija želi dijalog i kompromis, ali i da ima svoje principe i očekivanja. Zato ću nastaviti da razgovaram sa svima o svemu i borim se još jače za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbiju. Biće nam potrebno mnogo energije i mnogo više jednistva, ali sačuvaćemo zemlju i narod i guraćemo napred, jer to je jedini put! Živela Srbija", poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"SAČUVAĆEMO ZEMLJU I NAROD, I GURAĆEMO NAPRED": Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je na svom Instagram profilu video u kojem je sumirana njegova protekla radna nedelja i sve aktivnosti koje je obavio...- Potreban nam je mir, normalan život za sve građane, dalji rast i razvoj zemlje i bolja budućnost za našu decu. Plan je da suočeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.