SAČUVAĆEMO ZEMLJU I NAROD, I GURAĆEMO NAPRED: Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 11:08

"SAČUVAĆEMO ZEMLJU I NAROD, I GURAĆEMO NAPRED": Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je na svom Instagram profilu video u kojem je sumirana njegova protekla radna nedelja i sve aktivnosti koje je obavio.

- Potreban nam je mir, normalan život za sve građane, dalji rast i razvoj zemlje i bolja budućnost za našu decu. Plan je da suočeni sa izazovima radimo još više, da pokušamo da budemo najbolji, pokažemo da Srbija želi dijalog i kompromis, ali i da ima svoje principe i očekivanja - napisao je predsednik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ovu priliku iskoristio je da istakne kako će nastaviti da razgovara sa svima o svemu i da se bori još jače za Srbiju.

- Biće nam potrebno mnogo energije i mnogo više jednistva, ali sačuvaćemo zemlju i narod i guraćemo napred, jer to je jedini put! Živela Srbija! - poručio je Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.