Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavljuje sporazum do ponedeljka

BEOGRAD - Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić najavio je danas da će do ponedeljka biti potpisan sporazum sa Demokratskom strankom Srbije i koalicijom oko Socijalističke partije Srbije na nivou grada.

"Očekujem da gradski organi SPS, PUPS i Jedinstvene Srbije donesu odluku o koaliciji na gradskom nivou. Mislim da će to oni učiniti u toku sutrašnjeg dana", rekao je Vučić za B92.

On je rekao da je SRS uradila sve što je do njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da čeka odluku koalicije oko SPS.

Predsednik Gradskog odbora SPS Aleksandar Antić rekao je da je koalicioni sporazum definisan i da će sednica Predsedništva SPS na kojoj će se razmatrati sporazum biti održana u nedelju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.