Izvor: Blic, 28.Mar.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na otvaranju nove ambulante u Divcima kod Valjeva

U Divcima kod Valjeva otvorena je danas nova ambulanta, čija je izgradnja koštala 9,5 miliona dinara, a svečanosti je prisustvovao premijer Aleksandar Vučić.

Отварање нове амбуланте у Дивцима #ОбновимоСрбију.

Хвала мештанима на поклону! pic.twitter.com/WVsSrzFY8f

Premijera su ispred ambulante dočekali meštani, predstavnici lokalne samouprave i članovi fudbalskog kluba OFK Divci.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Radovi na ambulanti počeli su krajem decembra prošle godine, a projekat je finansirala Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije iz sredstava Fonda solidarnosti Evropske unije.

Investitor radova je JP "Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva".

Planirano je da premijer posle otvaranja ambulante obiđe Medicinsku školu "Dr Miša Pantić" u Valjevu, gde će prisustvovati potpisivanju ugovora za obnovu škole i obratiti se prisutnima.

Vučić će obići i početak radova na ambulanti u selu Draginje i prisustvovati potpisivanju ugovora za obnovu Osnovne škole ''Mića Stanojlović" u Koceljevi.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas opštine Valjevo i Koceljeva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.