Izvor: Blic, 01.Nov.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Moro razgovarali o zajedničkim privrednim projektima Srbije i Francuske

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ambasadorka Francuske Kristin Moro razgovarali su danas u Beogradu o planovima za zajedničke privredne projekte dve zemlje i ocenili da je realizacija tih projekata sve izvesnija s obzirom ekonomski napredak Srbije, saopštila je Vlada Srbije.

Kako je navedeno, Vučić i Moro ocenili su da su bilateralni odnosi Srbije i Francuske dveju zemalja veoma dobri, što je potvrdjeno i nedavnom posetom premijera Srbije Francuskoj.

Moro je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kazala da Francuska nastavlja da snažno podržava evropski put Srbije, kao i reforme, koje sprovode Vučić i Vlada Srbije. Vučić je zahvalio na podršci Francuske i istakao da će Vlada Srbije nastaviti da vodi odgovornu politiku, čiji je spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj uniji, kao i regionalna stabilnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić i Moro o zajedničkim projektima Srbije i Francuske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ambasadorka Francuske Kristin Moro razgovarali su danas u Beogradu o planovima za zajedničke privredne projekte dve zemlje i ocenili da je realizacija tih projekata sve izvesnija s obzirom ekonomski napredak Srbije, saopštila je Vlada Srbije...Kako je navedeno,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.