Premijer sa Moro: Prioriteti članstvo u EU i regionalna stabilnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer sa Moro: Prioriteti članstvo u EU i regionalna stabilnost

Vlada Srbije nastaviće da vodi odgovornu politiku, čiji je spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj uniji, kao i regionalna stabilnost, poručio je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa ambasadorkom Francuske u Beogradu Kristin Moro.

Premijer Vučić i ambasadorka Moro su konstatovali da su bilateralni odnosi dveju zemalja veoma dobri, što je potvrđeno i nedavnom posetom srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << premijera Francuskoj.

Srpski premijer i francuska ambasadorka razgovarali su i o planovima za zajedničke privredne projekte dveju zemalja, čija je realizacija, s obzirom na dobre pokazatelje ekonomskog napretka Srbije, sve izvesnija.

Ambasadorka Moro rekla je da Francuska nastavlja da snažno podržava evropski put Srbije, kao i reforme, koje sprovode premijer Vučić i Vlada Srbije.

Premijer Vučić je zahvalio na podršci Francuske i istakao da će Vlada Srbije nastaviti da vodi odgovornu politiku, čiji je spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj uniji, kao i regionalna stabilnost, saopšteno je iz Vlade Srbije.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Moro: Podrška Francuske evropskom putu Srbije

Izvor: N1 televizija, 01.Nov.2016

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorkom Francuske u Beogradu Kristin Moro, koja je rekla da Francuska nastavlja da snažno podržava evropski put Srbije, kao i reforme, koje sprovode premijer Vučić i Vlada Srbije...Vučić i Moro su konstatovali da su bilateralni odnosi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.