Vučić i Čepurin o poseti Rogozina i Mešovitom komitetu

Izvor: Studio B, 15.Dec.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Čepurin o poseti Rogozina i Mešovitom komitetu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije Aleksandra Čepurina razgovarali su o predstojećoj poseti potpredsednika ruske vlade Dmitirija Rogozina Srbiji i zasedanju Mešovitog komiteta, koji će biti održan u Beogradu u januaru.

Premijer Vučić istakao je značaj dobrih ekonomskih odnosa dveju zemalja sa posebnim osvrtom na saradnju u automobilskoj industriji, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Vučić je naveo da će jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << od glavnih tema Mešovitog komiteta biti ulaganja ruskih kompanija u tešku industriju u Srbiji i mogućnosti izvoza kontigenta od 5.000 Fijatovih vozila u Rusku federaciju.

Ambasador Čepurin je ponovo izrazio zadovoljstvo zbog veoma uspešne posete premijera Vučića Moskvi i istakao da je u obostranom interesu da razvoj ekonomske saradnje bude prioritet u budućem periodu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vučić i Čepurin o ruskim investicijama u industriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2015, 02:39

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina...Tema susreta bila je predstojeća poseta potpredsednika Vlade Ruske Federacije Dmitirija Rogozina Srbiji, kao i zasedanje Mešovitog komiteta, koji će biti održan u Beogradu u januaru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.