Izvor: Blic, 14.Dec.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić doputovao na Kubu, sutra sastanak sa Raulom Kastrom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas na Kubu u dvodnevnu zvaničnu posetu, kojoj, sudeći po vodećim nacionalnim medijima, zvanična Havana pridaje veliku pažnju.

Vučić će posetu početi danas popodne, po srednjeevropskom vremenu, posetom fabrici cigara, jednog od kubanskih nacionalnih brendova, a oko 17 sati sastaće se sa predsednikom Narodne skupštine Estebanom Lasom Ernandesom.

Nakon toga, srpski predsednik će na Univerzitetu Havana održati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predavanje na temu "Srbija u Evropi - čuvar nezavisnosti i suvereniteta".

Na današnjoj agendi je i poseta specijalnoj razvojnoj zoni luke Marijel.

U poseti Havani predsednika Srbije, inače, prate ministri privrede Goran Knežević, poljoprivrede Branislav Nedimović i zdravstva Zlatibor Lončar, kao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Sutra sa Kastrom

Vučić se sutra sastaje sa kubanskim predsednikom Raulom Kastrom, na čiji poziv i boravi u poseti.

Za petak je predviđen i obilazak kubanskog Centra za genetski inženjering i biotehnologiju, kao i plenarni sastanak delegacija dve zemlje.

Vučić će sutra posetiti i Memorijalni kompleks posvećen nacionalnom heroju Hoseu Martiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić doputovao na Kubu, izazvao veliku pažnju

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je na Kubu u dvodnevnu zvaničnu posetu, kojoj, sudeći po vodećim nacionalnim medijima, zvanična Havana pridaje veliku pažnju...Vučić će posetu početi u četvrtak popodne, po srednjeevropskom vremenu, posetom Fabrici cigara, jednog od kubanskih nacionalnih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.