Vučić doputovao na Kubu, izazvao veliku pažnju

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić doputovao na Kubu, izazvao veliku pažnju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je na Kubu u dvodnevnu zvaničnu posetu, kojoj, sudeći po vodećim nacionalnim medijima, zvanična Havana pridaje veliku pažnju.

Vučić će posetu početi u četvrtak popodne, po srednjeevropskom vremenu, posetom Fabrici cigara, jednog od kubanskih nacionalnih brendova, a oko 17.00 sati sastaće se sa predsednikom Narodne skupštine Estebanom Lasom Ernandesom.

Nakon toga, srpski predsednik će na Univerzitetu Havana održati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predavanje na temu "Srbija u Evropi - čuvar nezavisnosti i suvereniteta".

Na današnjoj agendi je i poseta specijalnoj razvojnoj zoni luke Marijel.

U poseti Havani predsednika Srbije, inače, prate ministri privrede Goran Knežević, poljoprivrede Branislav Nedimović i zdravstva Zlatibor Lončar, kao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Vučić se sutra sastaje sa kubanskim predsednikom Raulom Kastrom, na čiji poziv i boravi u poseti.

Za petak je predviđen i obilazak kubanskog Centra za genetski inženjering i biotehnologiju, kao i plenarni sastanak delegacija dve zemlje.

Vučić će sutra posetiti i Memorijalni kompleks posvećen nacionalnom heroju Hoseu Martiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.