Vučić dočekao Sobotku, sutra zajedno u Novom Sadu

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić dočekao Sobotku, sutra zajedno u Novom Sadu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas uz najviše državne i vojne počasti predsednika Vlade Republike Češke Bohuslava Sobotku koji je stigao u dvodnevnu posetu Srbiji.

Premijer Vučić dočekao je kolegu iz Češke ispred Palate Srbija, zatim su dva premijera počela razgovore tet-a-tet, a planirana je i zajednička konferencija za medije.

Vučić i Sobotka u sredu će posetiti Novi Sad, gde će prisustvovati otvaranju okruglog stola i obratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se srpskim i češkim privrednicima.

Premijer Češke će se tokom boravka u Srbiji takođe sastati sa potpredsednikom Skupštine Srbije i predsednikom Poslanicke grupe prijateljstva sa Češkom Veroljubom Arsićem, najavljeno je na sajtu predsednika Vlade Češke.

Glavne teme dvodnevne zvanične posete Sobotke Srbiji će, kako navodi njegov kabinet, biti aktuelna evropska pitanja i razvoj ekonomske saradnje dve zemlje.

Sa českim premijerom u Srbiju je doputovao i ministar unutrašnjih poslova te zemlje Milan Hovanec.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva poglavlja ove godine

Izvor: Akter, 01.Sep.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić primo je danas u Beogradu češkog kolegu Bohuslava Sobotku..Češki premijer Bohuslav Sobotka izjavio je danas da Prag podržava članstvo Srbije u Evropskoj uniji (EU) i da Srbija zaslužuje da već ove godine budu otvorena prva poglavlja u pregovorima o priključenju...

Nastavak na Akter...

Vučić i Sobotka danas u Novom Sadu, na ulicama više policajaca

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2015, 10:32

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Češke Bohuslav Sobotka borave danas u Novom Sadu...Zbog dolaska premijera Srbije i Češke, na Varadinskom mostu se mogu videti srpske zastave, a prisustvo policije je pojačano u centru, okolini Keja i Petrovaradinske tvrđave...Vučić i Sobotka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.