Vučić: Verujem da Dačić nije kriv ali to šta ja verujem ne znači ništa

Izvor: NaDlanu.com, 10.Feb.2013, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Verujem da Dačić nije kriv ali to šta ja verujem ne znači ništa

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da veruje da premijer Ivica Dačić nije počinio krivično delo prilikom susretanja sa Rodoljubom Radulovićem.

On je dodao da će konačan odgovor na to pitanje morati da daju nadležne državne insitucije."Verujem da on nije počinio krivično delo, a to što ja verujem ne znači ništa, to će morati da kažu nadležne državne insititucije, a ako kažu drugačije...", rekao je Vučić u emisiji "Stav Srbije" na TV >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Prva.Pročitaj: Miša Banana: Nisam kriv za rušenje Vlade SrbijeOn je dodao da je svim službama prosleđen zahtev od tužilaštva za prikupljanje obaveštenja (PO) vezanih za taj slučaj i da će službe sve što otkriju dostaviti nadležnom tužiocu.Upitan zašto se ne objavi svih 130 diskova na kojima se nalaze podaci o praćenju komunikacije državnih funkcionera sa pripadnicima Šarićevog klana, Vučić je odgovorio da niko od javnosti neće ništa da sakrije, ali da se znaju procedure delovanja nadležnih organa."Sve je bukvalno urađeno po proceduri, PO je prosleđen službama, one će proslediti dokumentaciju, a neće se pričati da li je (Dragoljub) Mićunović jeo ribu i sa kim, nego ko je i da li je počinio krivično delo. Ako se utvrdi da je neko počinio krivično delo, odgovarće pred zakonom ove zemlje", kazao je Vučić i dodao da se upravo na taj način grade institucije.Upitan na čemu temelji očekivanja da će Šarić biti uhapšen, Vučić je odgovorio da je uveren da će u prvoj polovini ove godine završiti taj slučaj.Na pitanje da li se Šarić nalazi u Švajcarskoj, Vučić je odgovorio i da je to tačno, takva infomacija se ne bi pojavila u medijima.Izvor: B92, Tanjug
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zna se datum: Ikea u Srbiji u aprilu 2014.

Izvor: Mondo, 10.Feb.2013

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić najavio je danas da će švedska kompanija za prizvodnju nameštaja "Ikea" u aprilu 2014. doći u Srbiji...On je istakao da će, ukoliko Srbije u junu dobije datum za početak pregovora, biti još velikih stranih investicija...Vučić je, gostujući u emisiji...

Nastavak na Mondo...

Vučić: Verujem da Dačić nije kriv

Izvor: medio.rs, 10.Feb.2013

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da veruje da premijer Ivica Dačić nije počinio krivično delo prilikom susretanja sa Rodoljubom Radulovićem.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.