Vučić:U politici ništa nije sigurno

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jan.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:U politici ništa nije sigurno

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio, govoreći o mogućnosti vanrednih izbora, da bi SNS u ovakvoj koaliciji, u slučaju izbora, imala 180 poslanika.

Vučić je dodao da u politici ništa ne može sa sigurnošću da se kaže."U svakom slučaju dobro je da tim dok dobija i igra, a u politici nikada ne možete sa sigurnošću da kažete šta se događa ispred nas", rekao je Vučić za Prvu televiziju."Mi možemo danas u Skupštini da imamo i 126 poslanika, ali svi znaju da bismo, da su izbori, imali danas u ovakvoj koaliciji negde oko 180 poslanika", naveo je Vučić.B92
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ništa nije sigurno u politici

Izvor: Mondo, 03.Jan.2014

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio, govoreći o mogućnosti vanrednih izbora, da bi SNS u ovakvoj..

Nastavak na Mondo...

Vučić: Da su sada izbori imali bi oko 180 poslanika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2014

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je da u politici ništa ne može sa sigurnošću da se kaže ali da bi SNS u ovakvoj koaliciji, kada bi danas bili održani izbori, imala oko 180 poslanika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Aleksandar Vučić: Tim dok dobija i igra

Izvor: Blic, 04.Jan.2014, 10:12

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je da u politici ništa ne može sa sigurnošću da se kaže, ali da bi SNS u ovakvoj koaliciji, kada bi danas bili održani izbori, imala oko 180 poslanika...Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je ranije da Srbija može da ima i bolju vladu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.