Vučić: Odbacivanje revizije nije pobeda za Srbiju, mnogo je važnija budućnost

Izvor: BKTV News, 10.Mar.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Odbacivanje revizije nije pobeda za Srbiju, mnogo je važnija budućnost

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da odbacivanje zahteva BiH za reviziju presude protiv Srbije ne vidi kao pobedu, jer, kako kaže, pobeda će se desiti kada Srbi i Bošnjaci budu razumeli da treba da gledaju u budućnost.

Vučić je u Lebanu rekao da ne želi da koristi odluku Međunarodnog suda u Hagu u kampanji ili za dobijanje političkih poena, jer bi za njega lično i za vladu velika pobeda bila da se obezbede mir i stabilnost i još bolja saradnja.

"Tek >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tada ću moći da kazem da je to velika pobeda", rekao je Vučić.

On je naveo da veruje da Srbi i Bošnjaci mogu da razgovaraju o budućnosti, da ono što je bilo u prošlosti ne treba da bude zaboravljeno, ali da sa tim moramo da živimo i da stvaramo drugačiju i bolju budućnost.

"Kao što neki nisu hteli da uđu u srpske cipele kad su tužbu podizali, ja hoću da uđem u bošnjačke i ne mislim da ovo koristim u kampanji", rekao je Vučić.

On je dodao da želi da veruje da takvu poruku razumeju Bošnjaci i u BiH i u Srbiji.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.