Vučić: I da me sutra smene, nema povratka na staro

Izvor: Kurir, 30.Jul.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: I da me sutra smene, nema povratka na staro

Premijer je ponovio da će do kraja avgusta biti promenjeno 70 odsto direktora javnih preduzeća, tako da je ovonedeljna smena rukovodilaca sedam državnih firmi samo uvod u veliko čišćenje

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić najavio je danas da je ovonedeljna smena rukovodilaca sedam državnih firmi samo uvod u "veliko čišćenje" istakavši da su važni rezultati koje vlada postiže i da je uvek spremna za pojačanja kao i da će sa kandidatom za ministra privrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izaći u toku avgusta.

Premijer je ponovio da će do kraja avgusta biti promenjeno 70 odsto direktora javnih preduzeća, tako da je ovonedeljna smena rukovodilaca sedam državnih firmi samo uvod u "veliko čišćenje“ i dodaje da će nešto kasnije, u septembru, vlada usvojiti i rebalans budžeta za ovu godinu.

Na pitanje da li će do kraja godine biti rekonstrukcije vlade, Vučić je istakao da su važni rezultati.

(Tanjug/NIN)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.