Vučić za NIN: I da me sutra smene, nema povratka na staro

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić za NIN: I da me sutra smene, nema povratka na staro

Premijer Aleksandar Vučić najavio je danas da je ovonedeljna smena rukovodilaca sedam državnih firmi samo uvod u „veliko čišćenje" istakavši da su važni rezultati koje vlada postiže i da je uvek spremna za pojačanja kao i da će sa kandidatom za ministra privrede izaći u toku avgusta.

Premijer u intervju za novi broj NIN-a pod naslovom "I da me sutra smene, nema povratka na staro" ponovio da će do kraja avgusta biti promenjeno 70 odsto direktora javnih preduzeća, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je ovonedeljna smena rukovodilaca sedam državnih firmi samo uvod u „veliko čišćenje“ i dodaje da će nešto kasnije, u septembru, vlada usvojiti i rebalans budžeta za ovu godinu.

Pročitajte još JEDINI PROGOVORIO Znao sam da će Vučić da me smeni PAKUJU KOFERE Koliko su zarađivali smenjeni direktori

Na pitanje da li će do kraja godine biti rekonstrukcije vlade, Vučić je istakao da su važni rezultati.

"To je najvažnije, a ne da li će u vladi biti ovaj ili onaj. Kao u svakom timu, na kraju utakmice broji se samo ono što piše na semaforu. Pri tome, mi smo uvek spremni za pojačanja“, rekao je Vučić.

On je precizirao da je upražnjeno mesto ministra privrede veoma važno i da zato i ne žuri da ga popuni.

"Iskoristićemo dodatni rok od 15 dana da bismo izašli sa tim kandidatom u toku avgusta“, rekao je premijer.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: I da me sutra smene, nema povratka na staro

Izvor: RTS, 30.Jul.2014

Premijer Aleksandar Vučić najavio je da je ovonedeljna smena rukovodilaca sedam državnih firmi samo uvod u "„veliko čišćenje" istakavši da su važni rezultati koje vlada postiže i da je uvek spremna za pojačanja kao i da će sa kandidatom za ministra privrede izaći u toku avgusta...Premijer...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.