Vučić: Beograd je sediššte kosmopolitskog duha

Izvor: Blic, 23.Apr.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Beograd je sediššte kosmopolitskog duha

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan što je Beograd ne samo glavni grad Srbije, već što je sedište kosmopolitskog duha na prostoru Zapadnog Balkana.

- Mi se time dičimo i ponosimo, slavimo različitosti i uveren sam da je to najbolja pozivnica za sve naše goste u Evropi da dođu u Beograd i Srbiju i da se tu osećaju dobro - istakao je Vučić.

On je na Samitu gradonačelnika gradova centralne i jugoistočne Evrope poručio da Srbija jeste dobro mesto gde se sprovode teške reforme i da postoje već dobre prognoze za sledeću godinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Beograd je sedište kosmopolitskog duha

Izvor: Mondo, 23.Apr.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da da je ponosan što je Beograd ne samo glavni grad Srbije, već što je sedište kosmopolitskog duha na prostoru zapadnog Balkana...Foto: Tanjug/Tanja Valič.."Mi se time dičimo i ponosimo, slavimo različitosti i uveren sam da je to najbolja pozivnica...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.