Izvor: S media, 04.Sep.2012, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanski DS: Naprednjaci kidišu na vlast i unose nemir

Vojvođanski odbor Demokratske stranke (DS) danas je najoštrije osudio nastavak napada na ličnost gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića i, kako navode, zaoštravanje političke situacije u Novom Sadu.

Citirajući reči v.d. predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da ta partija "dolazi na vlast“ u Novom Sadu, vojvođanske demokrate ističu da naprednjaci na tu vlast "kidišu ne birajući sredstva i ne poštujući izbornu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << volju građana, a unoseći nemir i atmosferu linča“.

"Novosadske ulice osviću ispisane porukama mržnje i netolerancije kao najave jedinog programa koji ta stranka može imati i sprovoditi, a čega se građani Novog Sada dobro sećaju“, navodi se u saopštenju vojvođanskog DS-a i ističe da DS ne sprečava formiranje nove većine u Novom Sadu.

Pokrajinski odbor DS-a naglašava da ta stranka insistira na očuvanju mira, kulture i tolerancije u Novom Sadu i na zaštiti bezbednosti svojih čelnika.

"Očigledna je razlika između koalicije koja nema poverenje građana, pa prljavim sredstvima mora da okupira Novi Sad, i Demokratske stranke koja je bila i ostaje servis građana“, kaže se u saopštenju.

Vojvođanski DS zaključuje da "nije nervozan onaj koji odlazi ostavljajući uređen sistem, uredne račune i punu kasu, već je nervozan onaj koji žuri da se domogne okupacionog plena“.

(Tanjug)

Foto: ds.org.rs
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.