Vojvođanska vlada utvrdila nacrt budžeta

Izvor: Blic, 19.Dec.2012, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanska vlada utvrdila nacrt budžeta

Vojvođanska vlada odusutala je od najavljenog privremenog finasiranja za iduću godinu i juče je utvrdila nacrt budžeta pokrajine za 2013. godinu u ukupnom iznosu od 80 milijardi i 753 miliona dinara. Završnu reč o ovom dokumentu Skupština Vojvodine će da da 28. devembra.

U vladajućoj koaliciji razmišljaju o njegovoj podršci. SVM ga neće podržati, izjavio je Ištvan Pastor, lider ove stranke i predsednik pokrajinskog palamenta, pošto je “republičkom budžetiom Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uskraćena za ustavom zagrantovanih više od 10 miliradi dinara”.

Liga socijaldemokrata Vojvodine o podršci odlučuje u utorak, a od opozicionih stranaka jedino se SPS dvoumi. U slučaju da gasocijalisti podrže, demokratama bi njihovi glasovi bi bili dovoljni da ga usvoje bez koalicionih partnera.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usvojen nacrt budžeta Vojvodine za 2013.

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2012

Vojvođanska vlada odustala je od najavljenog privremenog finasiranja za iduću godinu i utvrdila je nacrt budžeta pokrajine za 2013. godinu u iznosu od 80 milijardi i 753 miliona dinara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.