Vladan Glišić i Miroslav Parović predali zajedničku listu za republičke izbore

Izvor: Blic, 18.Mar.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladan Glišić i Miroslav Parović predali zajedničku listu za republičke izbore

Vladan Glišić i Miroslav Parović predali su rano jutros RIK zajedničku listu za republičke izbore.

- Lista "Složno za Srbiju - Narodni savez - Glišić - Parović" je za sada prva predata lista na kojoj su izbegnute stranačke sujete i koja suštinski predstavlja listu jednog narodnog pokreta – rekao je prilikom podnošenja prvi na listi Vladan Glišić.

Kako je rekao, Miroslav Parović i on su 2012. godine bili jedni od "predvodnika najvećeg političkog iznenađenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srpskog parlamentarnog života" i dodao da sa ponosom može da kaže da principi koje su zastupali pre četri godine sada žive na ovoj listi.

Parović je poručio da su listu simbolički predali u zoru, jer smatraju da je Srbiji neophodno buđenje i pokretanje novog političkog talasa.

- Danas smo Vladan Glišić i ja jedini predstavnici ozbiljne nacionalne politike, one politike koja će već naredne godine pobediti i u Francuskoj i u Nemačkoj, a koja se već godinama sprovodi u Rusiji - zaključio je Parović.

Lista "Složno za Srbiju - Narodni savez - Glišić-Parović" će se na glasačkom listiću nalaziti pod rednim brojem devet.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.