Glišić i Parović predali RIK-u zajedničku listu

Izvor: Studio B, 18.Mar.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glišić i Parović predali RIK-u zajedničku listu

Vladan Glišić i Miroslav Parović predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu „Složno za Srbiju-Narodni savez- Glišić-Parović".

U saopštenju dostavljeno medijima, se navodi da je lista simbolično predata u zoru jer smatraju da je Srbiji "neophodno buđenje i pokretanje novog političkog talasa".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glišić i Parović predali listu za republičke izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2016

Zajednička izborna lista "Lista Složno za Srbiju - Narodni savez - Glišić-Parović" za vanredne parlamentarne izbore jutros je predata Republičkoj izbornoj komisiji (RIK)...Listu su predali Vladan Glišić i Miroslav Parović koji je naglasio da je lista "simbolično predata u zoru, jer je Srbiji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.