Vlada danas o reprogramu kredita građanima

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada danas o reprogramu kredita građanima

Vlada Srbije će na današnjoj sednici razmatrati program reprograma kredita gradjanima, potvrdjeno je u Vladi.

Posle sednice Vlade program će na konferenciji za novinare predstaviti premijer Mirko Cvetković i guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić.

Povećanje inflacije u aprilu i maju

Prema najavama iz Vlade, banke će klijentima koji imaju probleme u izmirenju mesečnih obaveza omogućiti odlaganje otplate glavnice u roku do dve godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uz obavezu da kamatu redovno plaćaju.

Cvetković: Izvozom do dugoročnog i održivog razvoja (VIDEO)

Pravo na odlaganje plaćanja rata imaće gradjani koji su ostali bez posla ili im rata prelazi 30, odnosno 50 odsto mesečnih primanja, a kasne sa otplatom kredita maksimalno 180 dana.

Kalanović:Smanjićemo sivu ekonomiju (VIDEO)

Dugovi gradjana po osnovu minusa i kartica neće biti obuhvaćeni Vladinim programom koji se odnosi na reprogram svih vrsta kredita, izuzimajući subvencionisane.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.