Vlada Srbije zakazala vanrednu sednicu u Tajlandu

Izvor: 011vodič.com, 20.Feb.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije zakazala vanrednu sednicu u Tajlandu

BEOGRAD, 20. februar 2015, (Njuz) – Vlada Srbije zakazala je vanrednu sednicu za ponedeljak 23. februara u Bangkoku sa početkom u 11 časova po lokalnom vremenu, saznaje Njuz.
Da bi bili u potpunosti spremni za vanredno zasedanje, ministri i članovi njihovih kabineta su odlučili da već u petak uveče krenu put Tajlanda.
– Poslednje što želite je da jurite hotel po Bangkoku neposredno pred zasedanje vlade – izjavio je jedan član Vlade Srbije koji je tražio da ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << anoniman. On se osvrnuo i na kritike da je 11 časova po lokalnom vremenu prilično kasno za početak sednice, ali je napomenuo da je tako odlučeno da nijedan ministar ne bi imao problema sa džet-legom.
Prema saznanjima Njuza, ministri će zajedno putovati u Tajland, jer se zajedničko putovanje na sednicu već pokazalo kao sjajno za razvijanje jedinstva vlade i jačanje timskog duha.
– Svi se sećamo putovanja ministara autobusom u Niš, kada su načinjeni antologijski selfiji pojedinih ministara. Kako je put do Bangkoka znatno duži od putovanja do Niša, bez sumnje će se brojni srpski političari još više iskazati u pravljenju selfija kao i u pevanju – smatra naš sagovornik.
Jelena Marinković, šefica kabineta ministra kulture Ivana Tasovca, koja je prva predložila sednicu u Bangkoku kaže da će ovo poslati snažnu poruku.
– Osnovna poruka koju će Vlada Srbije poslati svojim građanima jeste da je Tajland strava – kaže Marinkovićeva i napominje da, iako su mnogi naši sunarodnici svesni lepote ove zemlje, zbog raznih trivijalnih problema često nisu u prilici da razmišljaju o predivnim plažama Tajlanda i tirkiznom moru.
Ona je napomenula da su, zbog godine štednje koja je pred nama, svi ministri pristali da putuju ekonomskom klasom i da se nada da će građani znati da cene njihovu žrtvu da satima putuju u delu aviona gde imaju nešto manji prostor za noge i gde je hrana „onako“.
Marko Dražić
The post Vlada Srbije zakazala vanrednu sednicu u Tajlandu appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.