Vera i politika

Izvor: RTV Pink, 25.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vera i politika

Zukorlić traži ostavku ili smenu ministra vera. . . Mešihat Islamske zajednice u Srbiji, kojim rukovodi glavni muftija Muamer Zukorlić, zatražio je danas da ministar vera Srbije Bogoljub Šijaković podnese ostavku zbog, kako se navodi, uvreda i kleveta iznetih u saopštenju tog ministarstva na račun i povodom posete reis-ul-uleme Islamske zajednice Bosne i Hercegovine Mustafe Cerića Sandžaku. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zukorlić traži ostavku ili smenu ministra vera

Izvor: Blic, 25.Maj.2009

Mešihat Islamske zajednice u Srbiji, kojim rukovodi glavni muftija Muamer Zukorlić, zatražio je danas da ministar vera Srbije Bogoljub Šijaković podnese ostavku zbog, kako se navodi, uvreda i kleveta iznetih u saopštenju tog ministarstva na račun i povodom posete reis-ul-uleme Islamske zajednice...

Nastavak na Blic...

Ministar vera da podnese ostavku

Izvor: Danas, 25.Maj.2009

Mešihat Islamske zajednice u Srbiji, na čijem čelu je muftija Muamer Zukorlić, najoštrije je osudilo i odlučno odbacio „vređanje i klevetanje najvišeg autoriteta muslimana na Balkanu od Ministarstva vera“, odnosno reis-ul-uleme Mustafe Cerića.

Nastavak na Danas...

Zukorlić: Ministar vera mora da ode

Izvor: Mondo, 25.Maj.2009

Muftija Muamer Zukorlić, zatražio je da ministar vera Srbije Bogoljub Šijaković podnese ostavku ili da bude smenjen zbog, kako se navodi, uvreda i kleveta iznetih na račun Mustafe Cerića.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.