Većina zrenjaninskih ugostitelja se odlučila da radi do 22 sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2021, 22:56

Većina zrenjaninskih ugostitelja se odlučila da radi do 22 sata

Zbog uvođenja kovid propusnica nakon deset sati uveče većina zrenjaninskih ugostitelja se odlučila za skraćivanje radnog vremena, te je posle 22 sata retko koji objekat bio otvoren za posetioce.

Ugostitelji ističu da im je komplikovana i nejasna procedura i provera kovid propusnica, a takođe kako smo saznali pojedini ugostitelji imaju i problem sa nedostatkom osoblja koji poseduju kovid propusnice, a koji bi mogli služiti goste u ovom terminu.

Zrenjaninski restorani i kafići u ponedeljak uveče već oko 9 sati počeli su da se prazne, a ni na ulicama nisu zabeležene gužve.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mnogi ugostitelji skratili radno vreme do 22 sata zbog kovid propusnica

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2021

Zatvoreni lokali, istaknuto radno vreme do 22 sata, skraćeno i trajanje brucošijade - rezultati su uvođenja kovid propusnica. Većina niških i vranjskih ugostitelja skratila je radno vreme do 22 sata iz, kako kažu, solidarnosti i bez želje "da dele goste". Oni koji rade kažu da je stanje neodrživo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.