VUČIĆ U DRVARU PORUČIO: Izdvojili smo MILION EVRA za pomoć opštini. Moramo da budemo jedinstveni, jer samo tako možemo da opstanemo!

Izvor: RTV Pink, 13.Sep.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ U DRVARU PORUČIO: Izdvojili smo MILION EVRA za pomoć opštini. Moramo da budemo jedinstveni, jer samo tako možemo da opstanemo!

Predsednik Vučić stigao je danas posle podne u Drvar povodom obeležavanja "Dana sećanja", pomena na stradale Srbe u 20. veku. Tom prilikom obišao je dečji vrtić "Majka hrabrost" gde je poručio da je za ovu opštinu prebačeno dva miliona maraka, čime će se pomoći porodiljama, majkama sa troje i više dece, kao i izmiriti dugovanja opštine i pomoći u najvažnijim projektima.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ U DRVARU: Moramo da budemo jedinstveni, samo tako možemo da opstanemo

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i član Predsedništva BiH Milorad Dodik posetili su danas dečji vrtić "Majka hrabrost" u Drvaru.  ..Dodik je ovim putem poručio da Republika Srpska i Republika Srbija rade zajedno i da će dati sve od sebe da obnove Drvar...Predsednik Srbije dočekan je gromoglasnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dodik Vučiću: Čitav narod vam je zahvalan, važno nam je da je Srbija ovde

Izvor: B92, 13.Sep.2019

Važno nam je da je Srbija ovde, da pokazuje da je ovde i da zajedno rešavamo pitanja, poručio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik...On je u Drvaru, u Federaciji BiH, domaćin predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću...Vučić boravi u Drvaru povodom obeležavanja "Dana sećanja" - pomena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.