VUČIĆ O PRONAĐENOM ORUŽJU: Čekam informacije od BIA i policije

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2016, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ O PRONAĐENOM ORUŽJU: Čekam informacije od BIA i policije

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ne može da daje nikakve izjave dok ne dobije informacije od BIA i policije.

- Ne mogu da dajem nikakve izjave dok ne dobijem info od BIA i policije. To je sve što mogu u ovom trenutku da kažem - rekao je za Kurir premijer Vučić.

Podsećamo, danas nešto posle 16 sati na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Jakova Galuša pronađena je jedna zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, 4-5 >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

Oružje i municija pronađeni su u šumi, 15 metara pred skretanje za porodičnu kuću oca premijera u kojoj Vučić često boravi.

Velike policijske snage su trenutno na licu mesta i uviđaj je u toku.

(Tanjug/Kurir/Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.