SPREMALI ATENTAT NA VUČIĆA? Pronađen arsenal oružja nedaleko od premijerove porodične kuće

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMALI ATENTAT NA VUČIĆA? Pronađen arsenal oružja nedaleko od premijerove porodične kuće

Na uglu Bulevara JNA i Ulice Jakova Galusa, nedaleko od porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima, pronađena je jedna zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 milimetra, saznaje Informer.

Kako saznaje list, pored navedenog, pronađeno je četiri ili pet metaka automatskog naoružanja, kao i između 10 i 15 metaka nepoznatog kalibra.

Izvor "Informera" otkriva da je naoružanje pronađeno u šumi i nalazilo se u sanducima, nedaleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od porodične kuće oca premijera Srbije, u kojoj i sam Vučić često boravi.

Prema informacijama lista, zolja je pronađena svega 15 metara pred skretanje za porodičnu kuću premijera, na mestu na kom zbog konfiguracije terena mora da se uspori, zbog čega je to mesto idealno za njenu upotrebu.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušaj atentata na Vučića?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Okt.2016

Na uglu Bulevara JNA i Ulice Jakova Galusa, nedaleko od kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima, pronađena je jedna zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 milimetra, saznaje "Informer"..Kako list piše, pored navedenog, pronađeno je četiri ili pet metaka automatskog...

Nastavak na Vesti-online.com...

VUČIĆ ZA KURIR O PRONAĐENOM ORUŽJU: Čekam informacije od policije i BIA

Izvor: Kurir, 29.Okt.2016

...- Ne mogu da dajem nikakve izjave dok ne dobijem info od BIA i policije To je sve što mogu u ovom trenutku da kažem - rekao je za Kurir premijer Vučić..Podsećamo, danas nešto posle 16 sati na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Jakova Galuša pronađena je jedna zolja, četiri ručne bombe, 100...

Nastavak na Kurir...

SPREMALI ATENTAT NA VUCICA Pronadjen arsenal oruzja nedaleko od premijerove porodicne kuce

Izvor: medio.rs, 29.Okt.2016

Izvor "Informera" otkriva da je naoružanje pronađeno u šumi i nalazilo se u sanducima, nedaleko od porodične kuće oca premijera Srbije, u kojoj i sam Vučić često boravi..Na uglu Bulevara JNA i Ulice Jakova Galusa, nedaleko od porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.