VUČIĆ: Izbori će biti raspisani u roku

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: Izbori će biti raspisani u roku

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vanredni parlamentarni izbori u Srbiji biti raspisani u roku.

"Izbori će biti raspisani u roku, nećete dugo čekati na to. Na vreme smo svima najavili da imaju dovoljno vremena da se ujedine, da pripreme taktike za pobedu, a na narodu je da izabere", kazao je premijer novinarima nakon susreta sa ministrom spoljnih poslova Austrije Sebastijanom Kurcom.

Vučić je dodao da veruje da će građani Srbije izabrati "izvesnost i sigurnu budućnost".

Autor: Beta,Foto: Nemanja Pančić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Izbori će biti raspisani u roku"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2016

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vanredni parlamentarni izbori u Srbiji biti raspisani u roku..."Izbori će biti raspisani u roku, nećete dugo čekati na to. Na vreme smo svima najavili da imaju dovoljno vremena da se ujedine, da pripreme taktike za pobedu, a na narodu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Pogledaću zahteve novinara čim se dočepam kancelarije

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije stigao da pogleda zahteve koje su mu uputili novinari okupljeni oko inicijative "novinari ne kleče", ali da će to učiniti čim nađe vreme..."Nisam video njihovo pismo, nisam ni vesti stigao da gledam, nisam imao vremena ništa da vidim",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.