VLADA FORMIRALA TIM ZA BORBU PROTIV TERORIZMA: Evo koje će zadatke imati ova grupa!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADA FORMIRALA TIM ZA BORBU PROTIV TERORIZMA: Evo koje će zadatke imati ova grupa!

Na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, kojoj je predsedavao premijer Srbije, razmatrana je aktuelna bezbednosna situacija, aktivnosti posvećene sprečavanju eventualnih terorističkih aktivnosti i borbi protiv korupcije

Danas je održana prva sednica Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti u ovoj godini. Sednici, kojoj je predsedavao predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, prisustvovali su članovi Biroa – direktori Bezbednosno-informativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << agencije, Vojnobezbednosne agencije i Vojnoobaveštajne agencije.

Sednici su prisustvovali i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar pravde Nikola Selaković, savetnik predsednika Republike Milorad Simić, Republički  tužilac Zagorka Dolovac, specijalni tužilac Miljko Radisavljević, kao i predstavnici policije.

Na sednici Biroa razmatrana je aktuelna bezbednosna situacija, aktivnosti posvećene sprečavanju eventualnih terorističkih aktivnosti i borbi protiv korupcije.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Zaključeno je da su ostvarivanje mira, prioriteta, stabilnosti  i bezbednosti građana Srbije zadatak svih nadležnih organa u narednom periodu.

Pored toga, formirana je stalna mešovita radna grupa za borbu protiv terorizma u Republici Srbiji.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biro osnovao Antiterorističku grupu

Izvor: B92, 09.Jan.2015

Stalna mešovita radna grupa za borbu protiv terorizma formirana je na danas na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, saopštava Vlada Srbije...Zaključeno je da su ostvarivanje mira, prioriteta, stabilnosti i bezbednosti građana Srbije zadaci svih nadležnih organa u narednom periodu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.