(VIDEO) HRVATI PLAKALI OD SMEHA: Voditelja u emisiji uživo napao kamion gradske čistoće!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) HRVATI PLAKALI OD SMEHA: Voditelja u emisiji uživo napao kamion gradske čistoće!

ZAGREB - Radnici zagrebačke Gradske čistoće retko dobijaju zapaženu minutažu na televiziji, a da će završiti u emisiji HRT-a Otvoreno, nisu se nadali ni oni, ni voditelj emisije Mislav Togonal.

Kamion za odvoz đubreta stigao je pred Vladu kako bi radnici utovarili i odvezli đubre. Pritom je vozilo ušlo u kadar emisije, ali revnosni radnici nastavili su da rade svoj posao.

"Brundanje" kamiona nadjačalo je u jednom momentu sve u studiju, što je izazvalo simpatije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i smeh voditelja i gostiju, ali i široke hrvatske javnosti koja je pratila emisiju posvećenu rezultatima upravo održanih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj.

Kako je to izgledalo pogledajte ovde:



I ovaj put  tviteraši su bili brzi i duhoviti.

kamion za smeće kao kulisa odlično dočarava pravo stanje stvari, bez obzira koliko sudionici pokušavaju biti odmjereni #otvoreno

Autor: EPK,Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.