Ukinut savet za decentralizaciju

Izvor: B92, 10.Okt.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinut savet za decentralizaciju

Beograd -- Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici Odluku o ukidanju Kancelarije Nacionalnog saveta za decentralizaciju.

Ova odluka je doneta zbog potreba reorganizacije administracije i u cilju smanjenja troškova, a zaposlene će preuzeti Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave.

Vlada je odlučila da se privremeno ukinu carine na uvoz hladnovaljanih i toplovaljanih limova, kako bi se prevazišle poteškoće u poslovanju preduzeća koje koriste ove materijale, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle prestanka rada Železare Smederevo, koja je proizvodila ove vrste limova.

Vlada je donela i Odluku o postavljenju Vladana Miloševića za vršioca dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica" , a za direktora Republičkog geodetskog zavoda postavljen je Zoran Krejović, navedeno je u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju s medijima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvoz lima bez carine

Izvor: Blic, 10.Okt.2012

Vlada Srbije ukinula je danas Kancelariju Nacionalnog saveta za decentralizaciju, čije će zaposlene preuzeti Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave i privremeno ukinula carine na uvoz limova kako bi se prevazišle teškoće nastale nakon prestanka rada Železare Smederevo. ..U saopštenju...

Nastavak na Blic...

Ukinut Nacionalni savet za decentralizaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2012

BEOGRAD -..Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici Odluku o ukidanju Kancelarije Nacionalnog saveta za decentralizaciju, zbog potreba reorganizacije administracije i u cilju smanjenja troškova, a zaposlene će preuzeti Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave...Vlada je odlučila da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VLADA ODLUČILA: Ukinut savet za decentralizaciju

Izvor: Telegraf.rs, 10.Okt.2012

Kancelarija Nacionalnog saveta za decentralizaciju ukinuta je zbog potreba reorganizacije administracije i zbog smanjenja troškova, a zaposlene će preuzeti Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.