Izvor: Blic, 23.Jan.2020, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO NOVI RAZGOVOR SA ĐUKANOVIĆEM Vučić: Odnosi Srbije i Crne Gore ne smeju biti loši

Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je večeras da su on i predsednik Crne Gore Milo Ðukanović u razgovoru izneli različite argumente po pitanju Zakona o slobodi veroispovesti, ali da su se saglasili da treba da nastave da razgovaraju, jer odnosi dve zemlje nikada ne smeju da budu neprijateljski i loši.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ODNOSI SRBIJE I CRNE GORE NE SMEJU BITI LOŠI" Vučić najavio nove razgovore sa Đukanovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020

Vučić je novinarima, na kraju posete Jerusalimu, rekao da će se uskoro znati novi datum njegovog razgovora sa Ðukanovićem, te da je njemu svejedno gde će se to i na koji način dogoditi...Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je večeras da su on i predsednik Crne Gore Milo Ðukanović u razgovoru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.