Izvor: B92, 28.Feb.2013, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS od proleća postaje stranka

Jagodina -- Portparol Ujednjenih regiona Srbije Marko Selaković izjavio je da će URS na proleće postati stranka i da će u njoj ostati svi kvalitetni ljudi.

"Formiramo stranku URS kao jedan realan izvor, iskonski front koji će se boriti za ovo zašto se do sada borio, samo mnogo jače, mnogo sistematičnije", rekao je Selaković, učestvujući u emisiji jagodinske televizije "Palma plus".

Mislim da je proleće vreme kada će se to videti punim intenzitetom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dakle u proleće možemo očekivati stranku URS, istakao je Selaković.

On je ocenio da će u starnci ostati svi kvaliteni ljudi koji su u njoj sada, "a već od sutra prićiće joj još novih ljudi, još kavlitetnijih".
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

URS na proleće postaje stranka

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2013

Portparol Ujednjenih regiona Srbije Marko Selaković izjavio je da će URS na proleće postati stranka i da će u njoj ostati svi kvalitetni ljudi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.